Marpha Hip Hop (S02.E24) cu DOC, Cedry2k & Motzu

Cum RAP-ul vine de la „Rhythm and Poetry„, episodul cu numărul 24 al emisiunii Marpha Hip Hop îl aduce mai aproape de fani pe cel care a lansat pe 13 Decembrie albumul „Poezie balistică„, sfidând ghinionul şi culegând aplauzele bine meritate.

Astfel, Cedry2k vorbeşte despre materialul la care a lucrat şi pe care publicul l-a aşteptat cu nerăbdare, cedându-i apoi microfonul altui artist de pe lista Facem Records, şi anume Doc (C.T.C).

Ca de obicei, Marpha Hip Hop va aduce in exclusivitate scene de la aceast eveniment, care a avut loc in The Silver Church.

Daca de partea „Poeziei” se ocupă prima parte a emisiunii, a doua restabileşte echilibrul din RAP şi oferă o mică incursiune în lumea Ritmului, aducându-l în faţa microfonului pe Motzu, binecunoscut producător autohton, responsabil cu scoaterea la iveală a multor piese bune, inclusiv una de pe „Poezie balistică” a lui Cedry2k, şi anume „Contra cost„.

Ultima piesă a puzzle-ului acestui episod e constituită de unfreestyle exclusiv al lui Arssura, un fel de punte între Ritmul şi Poezia care alimentează acest întreg sistem în care te invit pe tine, cel din faţa ecranului, să intri printr-o simplă comandă: press play!

Vizionare placuta!