Cosy nu vine din Brooklyn, vine la Marpha HIP-HOP

Inceputul saptamanii  aduce al optisprezecelea live (cele prezentate anul trecut si in 2014 fiind semnate Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu, Arssura, Ibra & Fu, Super ED, KaTaNa, Tzip, Cortes, Gani, Morano, Jepcar si Lazy), Cosy, „invitatul” de astazi, participand la compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” cu piesa „Ceva din sud-est”, piesa ce da titlul ultimului sau album.

Primul album Cosy, „Spirit latin”, a aparut in 2005, continand colaborari cu Cartier, Blondu, Brutal, Vlad, Mona, Buyo si Gabi Pecheanu.

In 2006, lanseaza videoclipul piesei „Bune si rele” (in colaborare cu Cartier) si albumul „Pe cont propriu”.

Anul urmator, apare albumul „Cadou”, pe acest material avandu-i invitati pe Iony, Bulgaru, Cartier, Capone, Bullet, MC Grasu, Blondu, Marco, Rusty, Ticy, Vlad si Ady.

Urmeaza albumul „Tot ce am vrut” (la care a colaborat cu Shobby, Iony, Bulgaru, Limbaj Obscen, Cartier, Neoficial, Blondu, Buyo, Kitii si Mona), in 2008, pentru piesa de titlu filmandu-se si un videoclip.

Tot in acest an, este invitat pe albumul celor de la Cartier, „N-o sa ne oprim”, pe piesele „Doamna in verde”, „Nu ne mai fura” si „Tot noi”.

In 2009, apare videoclipul piesei „Noi doi”, semnata Shobby, piesa pe care Cosy este invitat.

In acelasi an, lanseaza albumul „Mai greu ca tine” (avand invitati precum Sisu, Codu’ Penal, Tony Batranu’, Bulgaru, Iony, Capone, Magic, Vlad, Vlad si Mona) si videoclipurile pieselor „Maine” si „Drame”.

De asemenea, alaturi de Puya, Cabron, Shobby, Vlad Pricope, Vlad Coada, Taz, Xander si Cartier, apare in documentarul „Tango”.

2010 aduce „Insula noastra”, albumul celor de la Implikat, pe care Cosy este prezent pe piesa „E hip-hop”, o alta aparitie producandu-se pe compilatia „Marpha HIP-HOP – Live edition vol. 1”, cu piesa „Mica mea lume de bagabont”.

In 2011, dupa videoclipurile „Micul Bronx” (feat. Honey), „Vin din Braila, nu din Brooklyn” si „Lasa-ma sa visez” (feat. Mary M.), urmate de aparitia pe compilatia „Muzica din strada” (cu piesa „Micul Bronx”), lanseaza albumul „Ceva din sud-est”, pe care mai apar Shobby, Honey, Doddy, Pistol, Bulgaru, Vlad, Buyo, Mary M., Diana Mihova si Ruxandra Vidican.

In 2012, Cosy a aparut pe urmatoarele materiale: „Sunete din Sub.Sol mixtape vol. 3” (cu piesa „Close your eyes”, in colaborare cu Mary M.), mixtape-ul trupei Neoficial, „Colectie de piese” (pe „Tot ce simt” si „Atat de aproape”), compilatia „Hip-Hop inseamna arta” (cu piesa „Golan de top”), „Jurnal de vacanta” al lui Sisu (pe piesa „Strazile ne poarta acasa”) si pe compilatia „Marpha HIP-HOP – Video live edition” (cu piesa „Fame”).

De asemenea, tot in 2012 a lansat videoclipurile pieselor „Un vis nebun” (feat. Diana Mihova), „My life” (feat. John Diamond), „Ultima doamna” (feat. Angeles) si maxi-single-ul „ Piticii unei dimineti de vara”, alaturi de CenzuraH.

In 2013, a aparut pe E.P.-ul lui K-Milla, „Jocul” (pe piesele „Nu te-am meritat” si „Pentru tine”, ambele beneficiind de cate un videoclip).

De asemenea, a lansat videoclipul piesei „O sa-mi mearga struna” plus o serie de piese („Pe cine iubesti tu”, „Carnavalul rece”, „Speeding cars”, „Stop” feat. Bulgaru & Angeles, „De-a lungul timpului” feat. Bulgaru & Vladone, „Undersound” feat. Domnul Udo, „Terapie” feat. Iony, „Rappere, bine ai venit” feat. Sectiunea Salajan, „25 de viata” feat. Maich, „Fata de okazii” si „Made in India”).

In prezent, Cosy lucreaza la albumul „Batiste, lacrimi, flegme si confetti vol. 1”.

Inregistrarile au fost efectuate in studioul Muy Importante, responsabil pentru filmare si editarea filmarii fiind Daniel Radu.

Pentru a comanda compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”, trimiteti un e-mail la adresa [email protected].

Pretul pachetului (DVD-ul cu cele 25 de de live-uri si „ Marpha HIP-HOP Music To Drive-By” – CD audio, mixat de DJ Dox) este de 50 lei + taxe postale.

Urmeaza live-ul cu numarul 19, pe care il vom publica lunea viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!