Cortes o da Marpha

Astazi va prezentam live-ul cu numarul 13 extras de pe compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”. Dupa Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu, Arssura, Ibra & Fu, Super ED, KaTaNa si Tzip, este randul lui Cortes, artist Rappin’ On Production, sa incante audienta.
 
Acesta a livrat un „Freestyle pentru Marpha HIP-HOP”, prima parte a acestuia fiind interpretata pe instrumentalul piesei „Sky’s the limit” a lui Notorious B.I.G., iar a doua pe cel al piesei „Niggas in Paris”, semnata Jay-Z & Kanye West.
 
Primul material Cortes dateaza din 2003, E.P.-ul „Microfon in flacari”, lansat la Vulgar Records, ce contine colaborari (atat la nivel vocal, cat si instrumental) cu Connect-R si Zeze.
 
In 2004, este prezent pe compilatiile „Intoarcerea la esenta” (cu piesa „Destainuiri”), „Skill” (cu piesa „Maine dimineata”) si „Celula 4 Records – Volumu’ 1” (cu un freestyle, alaturi de Connect-R).
 
In 2007, Tempesta Crew lanseaza „Torential”, piesa ce da titlul materialului reprezentand o colaborare cu Cortes, Byga, Subsemnatu, Endogen, Egoscenic, Eugeniustin, Grizle, MC D si Nasta.
 
In 2009, este lansat „MixTake”, Cortes participand la aceasta compilatie cu piesa „Dai din cap” si ca invitat al lui Neve, alaturi de Shatyr, pe piesa „Cagulatii”, piesa ce a beneficiat si de un videoclip.
 
Tot in acest an, contribuie cu doua piese la tracklist-ul compilatiei „Perspective”, „Cursa cu timpul” (cu Neve) si „Sinuciderea vedetei” (Subsemnatu realizand un remix al acesteia, inclus pe „1 Terra de instrumentale vol. 1”, lansat in 2010), aparand si in postura de invitat pe piesa lui Neve, „Rezolutii”, alaturi de Marijuana, Tonik Obiektiv si Shatyr.
 
In 2011, apare pe albumul lui Tonik Obiektiv, „Unul pentru toti si toti pentru ei”, pe piesa „Pentru veterani”, alaturi de WattDaFuck, Preafericitu’ N.V. 140 si DJ Sonia.
 
La inceputul lui 2012, apare piesa „Sweet 16”, semnata Connect-R, realizata in colaborare cu Cortes.
 
Un an mai tarziu, la sfarsitul lunii ianuarie, Cortes lanseaza piesa „Vedeta mea”, piesa pe care il are invitat pe Connect-R, la scurt timp filmandu-se si un videoclip, urmat in aprilie de cel al piesei „Sweet 16”.
 
Inregistrarile freestyle-ului pe care il veti urmari astazi au fost efectuate in studioul Muy Importante, filmarea si editarea acesteia fiind realizate de Daniel Radu.

 

Vaamintim ca puteti comanda compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”, disponibila la pretul de 50 lei + taxe postale, trimitand un e-mail la adresa [email protected].
 
Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de de live-uri in format video si varianta CD audio – „ Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”, mixata de DJ Dox.
 
Urmeaza cel de-al paisprezecelea live, pe care il vom publica saptamana viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!