Concerte lansare: Gani – Note de subSol in Sibiu si Ploiesti

Dupa cum v-am anuntat in octombrie, Gani a lansat un nou mixtape solo: Note de subSol.

In data de 17 noiembrie va sustine in Sibiu (Underground Pub) primul concert de lansare in tara a materialului, urmat de lansarea din Ploiesti, din 23 noiembrie (Vintage Pub).
In octombrie 2018 Gani a revenit cu un nou mixtape – Note de subSol (cel de-al saselea material discografic din cariera). Pe parcursul a 10 track-uri, se serveste o porție consistenta de conscious rap cu puternice accente psiho-sociale, completate de o multitudine de jocuri de cuvinte, figuri de stil si alte elemente de tehnica.

Fanii boom bap vor fi placut surprinși sa descopere pe acest mixtape instrumentale de referinta din perioada de aur a hip-hop-ului, alaturi si de productii originale. Sound-ul clasic – preferinta declarata a artistei – se imbina pe alocuri cu elemente fresh sau de-a dreptul imprevizibile, rezultand un material eclectic, ce bifeaza inclusiv accente spoken word sau ‘90s R&B.

Pe noul material mai pot fi ascultati invitati precum Phunk B, Bam Dighidi Bam (Oliniutza, Coco si Jena), Marijuana, Ganja, Honey, MUZE sau DJ Pussycutz.

Facebook Event: