Concert lansare album: Bitza – Sevraj II @ Club Guesthouse (Bucuresti)

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe 10 aprilie Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească.

Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, DJ Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.
În cuvintele artistului “Am vrut să mă întorc la rădăcini, la stilul și abordarea care m-au caracterizat și m-au adus în atenția publicului. Este un album complex, de la piese caterincă și easy going până la teme personale care te duc în social, despre oraș și viața de aici, despre aglomerația de betoane unde trăim. Mulți dintre invitații de pe acest album au fost și pe primul album, fiind tare ideea ca după 20 de ani încă colaborăm.”
Alături de Bitză vor urca pe scenă Ombladon, FreakaDaDisk, Alan, Adrian Despot, Bvcovia, K-Gula, Vlad Dobrescu, Phunk B, Dedey și Keri.
În deschiderea concertului, Bad and Boujee și Samurai vor încinge atmosfera. After party-ul o să fie susținut de Keri.

La 19 ani de la lansarea Sevraj I, care a avut un succes răsunător, Bitză surprinde cu noul său proiect muzical, continuând succesul albumului care l-a consacrat ca artist. Îmbinarea stilurilor și a melodiilor cu un puternic mesaj social, albumul este o împletire între temele abordate și pe primul său album, dar cu viziunea și experiența artistică pe care artistul o are după 20 de ani în industrie.

Pe lângă lansarea pe YouTube și pe platformele de streaming, albumul va putea fi ascultat live de fanii artistului pe 5 mai la evenimentul oficial de lansare din clubul Guest House. Evenimentul începe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Link event: