Concert La Familia – „Poveste de Cartier” @ Arenele Romane | 21.04.2018

In 1998, muzica La Familia aducea realitatea din cartier in fata tuturor. Era filmul in versuri, discursul prin muzica, felul a doi tineri de a arata viata asa cum este ea. Salajeanul lui Puya si Sisu era, de fapt, cartierul fiecarui Bucurestean si, in fapt, al romanilor. Multi dintre cei norocosi, poate ca si in ziua de astazi, nu aveau ochi sa vada si nici urechi sa auda Cartierul. Puya si Sisu, da! Povestea lor de cartier reunea povestea traita de unii, povestea auzita de altii cu povestea povestita: curse ilegale de masini, abuzuri in familii, conditii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuti cu batai si certuri, care prin rebeliune incercau sa se rupa de niste tipare ce nu li se potriveau, gastile, greselile si tot ceea ce insemna strada anilor ’90.

La doua decenii distanta de acest moment, Puya si Sisu revin in fata fanilor intr-un concert la Arenele Romane, in data de 21 Aprilie, ora 20.00. Organizatorii pregatesc un cort incalzit, dar si un Bairam cu trupa – ocazie cu care fanii vor face poze cu artistii, vor lua autografe si vor depana amintiri.

Pe scena, invitatii La Familia vor fi: El Nino, Jianu, Stres, Samurai, Spectru.

Prețul biletelor este de:
– 50 Lei acces general (doar concert)
– 80 de lei Early Entry (acces mai devreme in locatie, sa participe la probele de sunet + concert)
– 150 de lei Bairam Ticket (acces la concert, Party cu trupa, fotografii, autografe)
UPDATE 21.03.2018
Toate biletele in valoare de 80 Lei vandute pana la data de 21 Martie 2018, se vor incadra automat la categoria Early Entry.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/146186369393831/