Concert CDP (Pacha Man, Click & UDDI) @ Club Mojo | 11.05.2019

Marpha Hip Hop, RoEvents si club MOJO va invita pe data de 11 Mai, incepand cu orele 21:00 la primul concert oficial C.D.P. (Cercul de Prieteni).

CDP (Cercul de Prieteni) este un grup artistic format din Pacha Man, UDDI, Click si Style da Kid.

Pacha Man este unul din veteranii hip-hop-ului si reggae-ului romanesc. Prezent in ultimii 20 de ani pe scena underground si mainstream, Pacha continua sa straluceasca prin muzica lui, atat pe plan solo, cat si cu proiectul CDP.

UDDI este un artist complet, cu prestatii importante la activ si cu un repertoriu bogat in multe stiluri muzicale. Muzica sa pastreaza influentele reggae, insa a demonstrat de nenumarate ori ca orice gen i se potriveste. O voce puternica, dar sensibila in acelasi timp, care ofera culoare proiectului CDP.

Click, fost membru al trupei Camuflaj, este MC şi compozitor. De aproape 15 de ani pe piata muzicala, are o amprenta inconfundabila. Promoveaza un mesaj pozitiv, care atinge inimile, iar piesele sale inregistreaza milioane de vizualizari in online.

Style da Kid este un producator si sound designer roman care se axeaza pe piata internationala, in Romania lucrand cu un numar restrans de artisti.

CDP este o contopire de stiluri si idei ce aduce un suflu nou si inedit pe scena muzicala romaneasca.
Un vibe clasic, dar si nou care promoveaza cultura hip-hop, soul si reggae. CDP este un proiect care a luat nastere din dorinta de a readuce esenta si emotia in muzica moderna, CDP nu este doar un act artistic este un stil de viata. CDP lucreaza la primul album si pregateste un turneu de promovare in cele mai mari orase din tara.

Playlist CDP: https://www.youtube.com/playlist?list=PLROBgwG4dMG7qEY66XA3dp8ggzd1xxkTm
Canal Pacha: https://www.youtube.com/channel/UCkstRKZGCiZmY2B_gKYEr-g
Canal UDDI: https://www.youtube.com/channel/UCQR2qGv1G_-wWudFpW0h7lw
Canal Click: http://www.youtube.com/clickmusicromania
Instagram: @niko_ricci @uddi.official @styledakid @clickmusic1

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2765740706831181/