Concert caritabil: Alvin merge inainte!

 

Pe 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, vă așteptăm la primul concert caritabil „Alvin merge înainte” în Silver Church, Bucuresti!

Line-up:

– DOC;
– Sisu Tudor;
– Cedry2k & Jianu;
– Stres;
– Dragos Miron;
– Carbon a.s. NarcoBranco;
– Sectiunea Salajan: Robert Drg SSS3, Dinte SSS3, Amer1knu;
– Leo & Kayo;
– OCD (Battle MC Romania);
– Bonelush (Battle MC Romania);
– OSCAR;
– Dragoş Anghel (chitara acustica si voce);
– Miru;
– Releveu;
– MMC;
– Dodo;
– Egris;
– Pietonu;
– DICE & MAICH;
– MUZE: EnerGIA, Gani, Liry, MGee, Undercover;
– Dilimanjaro & ISCM;

– Special guest: Bamdighidibam.

————————————————————————————————————————————————————————

HOST: THE WATCHER

DJ Serbanesku la platane!

Intrarea va avea o taxă simbolică de 20 de lei, iar participanții la eveniment care doresc să ofere mai mult, sunt liberi să o facă.
Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi redirectionați în totalitate către Alin, care are nevoie de o sumă totală de 20.000 de euro.

Alin Horațiu Huțanu sau Alvin Capon, cunoscut ca Hootz pe scenă, e omul care are mereu o glumă și o vorbă bună, care te scoate din orice stare, oricât de rea ar fi. E omul care respiră hip-hop și care ne-a susținut moral în toți anii ăştia. Alvin suferă de o boală rară, care și-a făcut apariția în somn, în anul 2015, atunci când a adormit sănătos și s-a trezit în incapabilitatea de a-și mișca picioarele. De atunci, el a urmat numeroase tratamente și intervenții chirurgicale în țară, însă fără succes. L-am întrebat de multe ori dacă are nevoie de ajutor și a spus mereu că „nu”, poate din modestie sau fiindcă n-a vrut să deranjeze pe nimeni. Adevărul e că are nevoie de noi, ca să poată să meargă din nou, așa ca noi toți! Există șanse mari de recuperare în clinicile din străinătate, însă costurile totale ale unui tratament se ridică la suma de 20.000 de euro. 

Pentru alte detalii despre povestea lui Alin și donații, accesați acest link: https://www.gofundme.com/jjtfu0

În seara evenimentului, partenerul oficial Sneaker Industry va fi alături de noi și pregătește o surpriză participanților. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/349170258795547/

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!