Concert B.U.G. Mafia – Romanie, fa galagie! @ Arenele Romane | 27.05.2017

Pe data de 27 mai 2017, trupa B.U.G. Mafia va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane, “Romanie, fa galagie!”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) si in reteaua iaBilet.ro. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. si Killa Fonic.

Romanie, fa galagie!” este un proiect de suflet pentru Tataee, Caddillac si Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicandu-l in totalitate fanilor, de care au devenit tot mai apropriati in ultimii ani, acestia devenind cea mai activa si implicata comunitate din industria muzicala.

Biletele pot fi achizitionate de pe bilete.bugmafiaoficial.ro si din rețeaua iaBilet.ro, la trei categorii de pret: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupa, loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP), Golden Ring (in fata scenei) si Acces General. Primii 100 dintre #CeiMaiTariFani ce isi vor cumpara bilete pentru “Romanie, fa galagie” vor primi si un cadou din partea trupei: o sesiune de meet & greet (10 fani), acces la soundcheck (10 fani), acces Early Entry (20 fani), postere cu autograf (30 fani) si CD-uri cu autograf (30 fani).

Incepand de azi, in perioada early bird, biletele vor fi disponibile in numar limitat la preturile de 145, 85, respectiv 45 lei. In presale, biletele vor costa 175, 105, 60 lei, iar in ziua evenimentului, la intrare, in limita disponibilitatii, 195, 125, respectiv 75 lei. De asemenea, exista si o serie de pachete VIP pentru fani – EARLY ENTRY, SOUNDCHECK ACCESS, BACKSTAGE TOUR si AFTERSHOW MEET&GREET – cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Va asteptam!