Concert A-F-R-O & Scrooge Owens @ Club Quantic | 12.04.2019

Pe 12 aprilie, A-F-R-O si Scrooge Owens vor concerta pentru prima data in Romania.

Evenimentul se va desfasura la club Quantic din Bucuresti, incepand cu orele 21:30.

Concertul este organizat de CRU.

In deschidere vor canta: Cedry2k, J Saw, Pietonu, romaN si Egris & Verigalipsa (SunetSacru).

A-F-R-O si Scrooge Owens asteapta cu nerabdare oportunitatea de a sustine din nou un concert impreuna, ultimul show A-F-R-O & Scrooge Owens avand loc in anul 2017.

A-F-R-O, un emcee de doar 21 de ani, a reusit ca intr-o perioada foarte scurta de timp sa colaboreze cu legende precum DJ Premier, Erick Sermon, Pete Rock, Marco Polo, Pharoahe Monch, Gift of Gab (Blackalicious) si mentorul sau, R.A. The Rugged Man. Artistul are un E.P. produs in totalitate de Marco Polo si in prezent lucreaza la urmatoarele doua proiecte, albumul sau personal si un proiect intitulat AFRODOOM, compus din A-F-R-O si MF DOOM. Ascensiunea rapida a emcee-ului vine ca urmare a sustinerii pe care a primit-o in urma caștigarii concursului „Definition of a rap flow„, organizat de R.A. The Rugged Man in anul 2014, concurs unde au participat foarte multe talente din Hiphop-ul internațional, printre care si Token. Juriul a fost compus din Vinnie Paz, Talib Kweli, Jean Grae, Murs, Twiztid, Rittz, Tonedeff, Locksmith si R.A.

Scrooge Owens, un emcee mai puțin cunoscut pe plan international in ciuda activitații sale din anii ’90, a colaborat cu artisti cunoscuti precum Mr. Cheeks (Lost Boyz) si A-F-R-O. De asemenea, a contribuit la cariera unor artisti precum Jadakiss, Craig G., Smif-N-Wessun si Royal Flush. Poate cea mai interesanta colaborare pentru noi este cea pe care o are cu producatorul roman SEZ, pe piesa recent lansata intitulata „Caution”. Cei doi urmeaza sa lanseze un EP impreuna cu ocazia concertului din Bucuresti.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/419939298746421/