Comunicat M.o.s.s.a.d.

M.o.s.s.a.d. a publicat astazi pe blogul trupei, un comunicat prin care sunt anuntate proiectele  solo dar si reunirea band-ului.Mai jos gasiti comunicatul.

 

Noroc la toti celor ce au dat like la pagina oficiala a trupei M.o.s.s.a.d. Noroc si celor ce viziteaza blogul nostru si asteapta mereu noutati! Desi se stie ca trupa M.o.s.s.a.d. nu mai exista, va spunem simplu, exista! Ideea sta in felul urmator… Am decis toti 3, Ozy, Nato, K9, sa luam o pauza mai lunga asupra activitatilor legate de trupa.

 

Am decis ca anul acesta sa lansam proiecte solo. Ozy, unii stiu altii nu stiu, deja a lansat doua piese si un prim videoclip de pe viitorul album solo intitulat „OSZKAR„. Este vorba de videoclipul piesei „Calm” in colaborare cu Mr. Levy si piesa „Murdar” in colaborare cu Question si Dj Wicked. Nato, lucreaza la albumul solo intitulat ”START SCREAMIN” in limba engleza. Pana acum a lansat doua piese in engleza ce nu vor mai face parte din album, sunt lansate pentru mediul online. Este vorba de piesele „Mothafuckation” si „Judgment Day” toate se afla pe contul oficial de YouTube al casei noastre de productie Question Productions. Pe Nato il veti gasi sub noul nume de scena Question ca si proiect solo, ca si membru M.o.s.s.a.d. ramane clasicul a.k.a Nato. Foarte curand lansam si piesa oficiala din albumul lui solo. K9 se pregateste de un mixtape, legat si de activitatea lui se vor publica mai multe informatii si aici la momentul oportun. Anul acesta va vom oferi multa muzica.

 

Legat de trupa, o sa vedeti si o sa auziti noutati in curand, schimbam placa putin. O trupa inseamna mult mai multa munca decat pe plan solo, mult mai multa atentie, mult mai multe detalii, mult mai multi bani. Au trecut multi ani de cand facem muzica, iar acum ne gandim in modul cel mai serios sa o facem si mai profesional. Pentru trupa M.o.s.s.a.d. nu mai exista si nu mai bagam in seama discutiile contradictorii din aceasta nisa muzicala rap, ca vezi Doamne „underground vs. comercial”. Noi facem muzica, updatata la nisa care ne place, adica hip-hop. Ne veti auzi pe toti trei, pe albumele solo, vor exista feat-uri, in concerte vom rula impreuna. In primavara vom incerca sa facem ca magia de a ne vedea pe toti 3 impreuna sa fie si reala, intr-un nou videoclip. Singurul obstacol este distanta, deoarece Nato este plecat din tara, pentru o perioada. De acum tinem lagatura pe pagina aceasta oficiala, aici va vom prezenta si piesele solo ce se lanseaza sau care deja s-au lansat, binenteles si pe paginile independente ale noastre. Vom raspunde intrebarilor voastre pe privat, binenteles daca sunt intrebari cu cap, cu bun simt, sau care au legatura cu noi. Am tacut pana acum, pentru ca noi sa putem gandi detaliile ce urmeaza sa fie in mod placut surprinzatoare. Cu aceasta decizie de a destrama trupa anul trecut in toamna am dorit sa vedem multe chestii de care nu eram siguri. Desigur au fost mici neintelegeri care s-au reglementat, nu deageaba suntem ca si fratii de mai bine de 15 ani.

 

Am inteles multe, am vazut multe, tocmai ceea ce si banuiam, cu aceasta scurta perioada de destramare. M.o.s.s.a.d. mereu a fost o familie in primul rand, apoi muzica. Ca sa facem muzica de calitate, profesionala, am fost mereu nevoiti sa investim, sa perseveram, sa acumulam experienta. Multi doar ne-au vorbit fara noima si fara sa ne cunoasca, sau doar din invidie. M.o.s.s.a.d. este o familie de aceea vom face ca magia sa functineze. M.o.s.s.a.d. Nu Renunta precum multi s-au bucurat!  Acum toate apele sunt linistite, si toate planurile bine puse la punct. In curand va „bombardam” chiar si cu piesele solo M.o.s.s.a.d. e tot acolo! Noroc si multa sanatate„.

 

http://questionprod.blogspot.ro

http://www.youtube.com/user/QuestionProd

https://www.facebook.com/mossadromania