COMS te indeamna sa ai „Bun simt” in cea mai recenta piesa a sa.

Dante Alighieri (1265-1321) definea bunul simt ca fiind „o viziune practica si realista asupra lucrurilor„. In rap-ul romanesc, care inca a ramas la stadiul de nisa, bunul simt reprezinta o caracteristica ce lipseste multor rapperi. Daca unii rapperi isi asuma complet acest lucru, altii traiesc cu impresia ca au aceasta calitate.

Aceasta tema a fost abordata si de COMS in cea mai recenta piesa a sa. Daca acest nume nu va spune nimic, ma simt obligat sa va aduc la cunostinta ca emcee-ul are un material scos cu colegul sau de echipa, NELI, la finele anului 2015, denumit „Spune-le c-am zis ceva„, pe care il puteti asculta dand click pe link-ul urmator: NELI & COMS – Spunele c-am zis ceva. Muzica nu reprezinta singurul domeniu de activitate in care COMS este implicat, acesta fiind si persoana care da forma echipei AMENTI, fiind responsabil cu partea de design. Pe langa acestea, el a mai colaborat cu echipa Battle MC Romania, acolo unde si-a pus amprenta asupra anumitor premii de-a lungul ultimilor doi ani. In prezent lucreaza pe mai multe proiecte, insa acestea vor fi dezvaluite la momentul iesirii pe piata a produselor.

In anul 2016 vom face cunostinta cu al doilea album al lui NELI, denumit „SINCER 2„, dar si cu primul album al lui COMS, care se numeste „BUN SIMT„. De pe acesta, COMS a extras piesa care da numele albumului, desi anuntase pe 25 aprilie 2016 ca prima piesa extrasa va fi „TRATAMENTI„. Decizia ca piesa „BUN SIMT” sa fie lansata in aceasta perioada a fost una logica, din mai multe puncte de vedere.

Instrumentalul piesei „BUN SIMT” este produs de FANAS, membru Sociopat Records. Peste acesta si-a varsat lirica personajul principal al acestui articol, COMS, care, pentru a introduce un alt element al hip hop-ului in proiect, l-a cooptat pe DJ Sfera pentru scratch-urile prezente pe piesa. Piesa a fost mixata si masterizata de catre TheWatcher.

#AMENTI

https://www.youtube.com/watch?v=WqTwUzvbQ1o