Chimie pregateste lansarea celui de-al doilea single de pe albumul „BioChimie vol. 1”

9.09.2015, reprezinta ziua lansarii celui de-al doilea single de pe albumul „BioChimie vol. 1„, intitulat „Imigrantii 2: Diaspora„. Primul single lansat tot sub forma unui videoclip, „Cascada„, s-a bucurat de un real succes, piesa atingand aproape jumatate de milion de vizualizari in doar cateva luni, intrand si in grila de rulaj a posturilor TV de profil. Pentru aceasta toamna, artistul ne pregateste „Imigrantii 2: Diaspora„, care la fel ca si Cascada, a fost filmat si montat de Mihai Bivol.

Productia a fost asigurata de DJ Al*Bu, iar mix/master-ul, fiind in responsabilitatea lui Lu-K Beats.
Imigrantii 2:Diaspora” prezinta o poveste sociala si beneficiaza de un videoclip ce scoate in evidenta emotiile transmise in piesa.

BioChimie vol. 1„, se lanseaza in aceasta toamna si face parte dintr-o trilogie. Este al patrulea album solo din cariera artistului si al saptelea la general. Pe ultimul album lansat de Chimie „Strada Stramba„, se gaseste si piesa „Imigrantii”, in colaborare cu Ana Maria-Alexie. „Imigrantii 2:Diaspora”, se lanseaza pe 9 Septembrie, in premiera pe 1 Music Channel.

Puteti viziona un teaser accesand urmatorul link:     https://www.facebook.com/chimie.oficial/videos/vb.300189586671662/1028723980484882/