Capeliy feat. Strict’ & Emilly – Ceata si fum

Obiektiv Music Romania va prezinta un nou single semnat Capeliy, „Ceata si fum„, o piesa rap cu influente soul. Compusa de Capeliy si orchestrata de Tarcka, piesa marcheaza revenirea lui Capeliy pe scena muzicala, dupa o perioada de pauza. Pentru aceasta melodie artistul a colaborat cu cantareata pop/rnb Emilly si rapperul Strict’.

Capeliy nu se afla la prima aventura in showbiz-ul romanesc, fiind cunoscut datorita colaborarilor cu artisti precum Tonik Obiektiv, Arssura, Rappa, Dj Nasa, Siem, Leasa Dragos si multi altii.

Emilly dintotdeauna a oscilat intre dans si muzica. A inceput cu dansurile moderne de la 4 ani. Artista a absolvit Liceul de muzica Dinu Lipatti, specializandu-se pe pian principal. A participat la festivaluri internationale de muzica unde a avut parte de bucuria castigarii premiilor dar si de lacrimi atunci cand nu reusea sa intre in randul laureatilor.

Strict’ activeaza in domeniul muzical din anul 2007, cand a si inceput sa inregistreze primele piese, facand parte din trupa Analizat. Acesta a lucrat in studiouri precum Oxygen Records, Brigada Cartier Records si altele, in prezent activand alaturi de trupa Faptu’ Rap. A colaborat cu diferiti artisti precum Neoficial, Cosy, Capeliy si Smoke.

Auditie placuta!

Voci: Emilly, Capeliy, Strict’
Text : Capeliy, Strict’
Instrumental : Tarka, Capeliy
Voci aditionale: Emilly
Inregistrat in Diamond Records
Mixaj/ Masterizare: John Diamond
Artwork: Alex Hero