Cabron: „Am incredere in ceea ce fac Flou Rege si El Nino” (Interviu)

Cabron se afla pe ultima suta de metri cu albumul „Vocea ta” si promite ca, in aceasta toamna, sa putem asculta cele 15 – 20 de piese de pe material. Rapperul a vorbit cu noi despre „Vocea ta„, colaborarile cu artistii din zona comerciala, dar si unde se afla prietenia lui cu Shobby. Va prezentam rezultatul in interviul de mai jos.

Marpha HIP-HOP: Cand vei lansa albumul „Vocea ta” si ce idei ai in acest sens?

Cabron: Am planuit ca toamna asta sa dau drumul la album, dar inca mai este de lucru la el. Stiu sigur ca o sa fie cel mai „stufos” material discografic din cariera mea, o sa cuprinda intre 15-20 de track-uri. Vor urma concertul de lansare intr-un club din Bucuresti si un turneu in tara.

Marpha HIP-HOP: Ce feedback ai avut de la MC-ii pe care ii mentionezi in „PaRap„?

Cabron: Am primit un feedback pozitiv din partea majoritatii, multi dintre ei chiar au postat piesa si videoclipul pe paginile personale de facebook. Se pare ca ei au inteles mai bine decat ascultatorii mesajul pe care am dorit sa il transmit.

Marpha HIP-HOP: Ce subiecte din societatea romaneasca ar mai merita o piesa/ campanie?

Cabron: Intreaga Romanie reprezinta un subiect care merita o piesa sau o campanie. Se gasesc subiecte in orice legat de tara noastra, iar de ceva timp se tot canta despre asta. Sunt atinse cam toate punctele sensibile care reprezinta Romania.

Marpha HIP-HOP: Ce trebuie sa stie publicul despre cantaretii/trupele din zona comerciala cu care colaboreaza rapperii?

Cabron: Publicul trebuie sa inteleaga ca artistul rap, pe o piesa comerciala, isi da partea lui in stilul muzical pe care il abordeaza in general. Daca un rapper colaboreaza cu un cantaret sau o trupa care se aude la radio, nu inseamna ca si el canta pop sau dance, rock, sau alt stil. Si este important ca publicul sa invete sa aprecieze artistii indiferent de genul muzical abordat, atata timp cat acestia sunt intr-adevar artisti si au ce sa transmita oamenilor.

Marpha HIP-HOP: Spune-ne un secret despre albumul „Vocea ta”.

Cabron: Dat fiind faptul ca a trecut atata timp de cand nu am mai scos un album, as vrea sa pastrez misterul asupra lui pana la data aparitiei.

Marpha HIP-HOP: Ce ar trebui sa invete lumea rap din beef-ul DOC – Ombladon?

Cabron: Sa invete ca frustrarile si invidia nu ajuta cu nimic, la nimic. Si sa se stie ca degeaba ai ani buni in spate de cariera daca nu progresezi si nu ai sustinut miscarea niciodata.

Marpha HIP-HOP: Ai sustine un concert doar pentru publicul de underground?

Cabron: Bineinteles! Este un public de care ma simt legat. De acolo am pornit eu si inca ascult piese     underground si sustin artistii underground.

Marpha HIP-HOP: Ai vreun invatacel in rap? Sau ai observat vreo revelatie pentru muzica rap, in ultimul timp?

Cabron: Am incredere in ceea ce fac Flou Rege si El Nino. Sunt doi artisti care reusesc sa transmita mult si sa isi faca ascultatorii sa treaca prin diferite stari. Drept invatacel as putea spune ca l-am avut pe Iony a.k.a John Baiat Bun.

Marpha HIP-HOP: De cand a fost eliberat Shobby, presa nu te-a surprins in compania lui. Cum mai e prietenia voastra?

Cabron: Ne leaga o prietenie veche care nu poate sa dispara usor. Pastram legatura, insa este perioada in care amandoi ne concentram foarte mult pe carierele noastre, iar noi nu suntem doi artisti care iau toate evenimentele mondene la rand ca sa ne mai observe si pe noi presa.

Marpha HIP-HOP: Se poarta liniile vestimentare lansate de rapperi. Tu ai vreun gand in acest sens?

Cabron: M-am gandit sa scot o linie de tricouri, insa nu m-am gandit inca la un design.

Pana cand albumul lui Cabron va fi lansat, va invitam sa revedeti videoclipul piesei „PaRap„, lansat in urma cu putin peste un an si care a strans deja aproape trei milioane de vizualizari.

Vizionare placuta!