Asculta: Tranda – Constangeles 2 (EP)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi, 9 octombrie, cel de-al treilea material Tranda, „Constangeles 2 ”, care apare la exact trei ani de la primul sau album.

Albumul lui Tranda a fost realizat integral la Okapi Sound Studio, in ultimul an jumatate, si contine 11 piese, pe care ii putem asculta si pe Criss Blaziny, Chimie, Lori, Claudia Pavel, DJ Oldskull si Valentin Campeanu, fost concurent Vocea Romaniei, care si-a pus amprenta pe doua dintre piesele de pe EP: „Astronaut” si „Un tip ca mine”. De mixajul si masterizarea „CONSTANGELES 2” s-au ocupat Grasu XXL si Cristi Dobrica.

In ultimii trei ani, Tranda a lansat trei albume. Daca ii toamna anului 2012 am ascultat „Evolutia”, primul sau album, la inceputul anului trecut, Tranda a lansat primul volum „CONSTANGELES”, iar astazi a revenit cu cel de-al doilea.

CONSTANGELES 2” poate fi ascultat online pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si pe toate serviciile de streaming disponibile, cat si descarcat din iTunes sau Google Play.

Stai cu ochii pe pagina de Facebook Tranda, urmeaza si alte noutati!

ASCULTA „CONSTANGELES 2” pe YouTube / Deezer / Zonga / Apple Music

Auditie placuta!

 

Tracklist:

01. Timpul
02. Toata lumea vrea feat. DJ Oldskull
03. Noaptea feat. Claudia Pavel
04. 3 secunde (Interludiu)
05. Shaii feat. Criss Blaziny si Chimie
06. Galaxii feat. Lori
07. Minunat
08. Astronaut feat. Valentin Campeanu
09. Un tip ca mine feat. Valentin Campeanu
10. Fashion
11. Daca cerul

Sursa