Asculta: Subsemnatu – SUBSoldatul (EP)

SUBSoldatul” este titlul celui mai nou material Subsemnatu, se prezinta sub forma unui EP de cinci piese in format digital si digipak, si poate fi considerat ca fiind primul album matur al artistului, cu un nivel de abordare tematic si muzical care il diferentiaza clar fata de restul catalogului sau artistic.

Tonul liric este dat de evenimentele recente din viata noastra, planetara sau monocelulara, dar modul in care Subsemnatu reflecteaza la ele provine din cei peste 20 de ani de hip-hop si o bogata experienta de viata. Cu o tenta evident sociala, albumul trateaza transant subiecte din si despre strada, razboi, libertate, constiinta sau justitie, in acelasi registru vocal inconfundabil al artistului.

EP-ul beneficiaza muzical de aportul lui Carbon aka NarcoBranco si Cretzu, niste scratch-uri fabuloase de la Tecko Starr si doua solo-uri de vioara senzationale interpretate de Diana Ciudin, care dau culoare si dramatism.

De la inceputul anului au fost lansate doua single-uri sub forma de videoclip iar astazi va prezentam al treilea (la piesa omonima a albumului), un scurt-metraj de 7 minute cu un puternic mesaj anti-razboi.

O productie Subs Productions in colaborare cu Rebel Music si Stradavarius.

Auditie placuta!