Asculta: Spike – Lumea lui Paul

Okapi Sound si Universal Music România prezinta astazi, 29 mai, „Lumea lui Paul”, noul album Spike, asteptat de aproape sase ani.

Spike ne face cunostinta cu „Lumea lui Paul”, un album de 15 track-uri, pe care gasim piese scrise in acelasi stil caracteristic. Disponibil atat in format fizic (CD) cat si in format digital, albumul se gaseste in toate magazinele de specialitate, in librariile Carturesti si prin GetMusic.ro, pentru download, noul album Spike este disponibil prin iTunes si Google Play.

De productia albumului s-a ocupat, in mare parte, Spike, iar mixul si masterul celor 15 piese ce ne invita in „Lumea lui Paul” a fost realizat de catre Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio.

In urma cu doar patru zile, Spike a lansat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound videoclipul celui mai nou single extras de pe „Lumea lui Paul”, „Incerc”, un clip care aduce o satira industriei muzicale autohtone, asa cum este perceputa industria in lumea lui Paul. In videoclip, integrati perfect in atmosfera anilor ’70, regasim si patru personaje inedite, interpretate de Spike, Grasu XXL, Guess Who si Maximilian.

In cei sase ani de cand a lansat „Ramanem Prieteni”, Spike s-a axat pe muzica, dar si pe cea de-a doua pasiune puternica a sa, si anume regia. Printre videoclipurile realizate in acesti sase ani impreuna cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” si „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian & Spike) si multe altele.

Albumul poate fi ascultat pe: http://www.deezer.com/album/10292504 sau cumparat in format fizic (CD) de pe http://www.getmusic.ro/produse/CD/p18585-Spike-Lumea-lui-Paul.html