Asculta: Killa Fonic – Ramses 1989 (LP)

Killa Fonic, membru al trupei Satra Benz, dupa un album cu trupa si cateva colaborari cu artisti notorii din underground-ul romanesc, a lansat astazi, 18 mai, primul sau material solo de studio si anume „Ramses 1989”.

Albumul contine nu mai putin de 16 track-uri unde gasim colaborari atat cu trupa, NosfeKeedSuper Ed cat si cu veterani de pe scena autohtona ca Doc sau cu noul val ca Nane, Shift, Domul Udo, Irina Remes. O colaborare extrem de interesanta e pe piesa „N-ai loc” cu Raluka.

Pe partea de colaborari cu productia instumentalelor, Killa Fonic a adunat un vast spectru de beatmakeri care au lucrat la album enumerandu-i pe Chemist ($omnambul; Toti sub acelasi cer), George Borza (Re-evolutie; Baby blues; #celmairaudrog), Infinite Music (Din mahala), Om3ga (Ceara), Menice (De cartier), The Cratez (Muguri), Nick Mira (Balada trap), Haarp Beats (Mvrdar), Prny (Nevroza; Pistolu’, Maceta), D-errick Beats (Je$us), Zagga (N-ai loc) si Alex Baisan ($telar diablo).

Tematica pieselor este foarte variata, contine atat piese de stare cat si cu mesaj, toate insa in acelasi registru, cel trap.

Intreg albumul a fost inregistrat la Seek Music si Quantum Music unde inginer de sunet a fost  Lu-k Beats care s-a ocupat si de mixarea pieselor iar masterul a fost realizat sub ingrijirea lui Cristian Tarcea la Thrace Music.

Albumul este o productie in totalitate marca Seek Music.

Cine doreste sa-l achizitioneze in original atat LP-ul cat si alte produse o poate face de aici !

Auditie placuta !