Asculta: Junky – M1 (Mixtape)

Okapi Sound prezinta primul material Junky, disponibil pentru download gratuit pe  okapisound.com/junkym1mixtape si pentru ascultare pe canalele oficiale de YouTube si Soundcloud Okapi Sound.

M1” este un material care contine 12 track-uri, realizat la Okapi Sound Studio, mixat si masterizat de Grasu XXL si Mitza, pe care ii puteti asculta, alaturi de Junky, si pe MefX, Mitza si DJ Undoo. Titlul mixtape-ului este unul sugestiv si face referire la Magistrala 1 a metroului din Bucuresti. Multe dintre piesele de pe „M1” sunt inspirate din calatoria cu metroul.

Mixtape-ul este o simpla calatorie cu metroul. Dureaza exact cat imi ia mie sa ajung de acasa la studio sau invers. Sper sa va plimbe pana cand vin cu albumul!” , spune Junky despre mixtape-ul „M1”.

Pe 17 mai, toata gasca Okapi Sound se va aduna la Colectiv (Bucuresti), acolo unde Junky va sustine concertul de lansare a mixtape-ului „M1”. Pe scena vor urca si Grasu XXL, Guess Who, Spike, Maximilian,Tranda, Mitza, Nane, MefX, DJ Oldskull si DJ Undoo. Toate detaliile concertului de lansarea „M1” vor fi postate perioada urmatoare pe paginile de Facebook Junky si Okapi Sound.

Auditie placuta!

Sursa