Asculta: Eli – Anotimp (LP)

Anotimp” este primul material discografic al artistului Eli si contine 10 track-uri pline de feeling, sensibilitate muzicala si umana, avand ca invitati pe: Oana Radu, Alex Mica, Andia, Angeles, Vlad Ciresan, Debu Teodor si Denis Hertz. Albumul este produs de o echipa de tineri in Voices Studio din Timisoara: Marius Onetiu, Dani Burg, Seian Scorobete, Emilian Jian, Vlad Ciresan, iar de mixing si mastering s-a ocupat The Professor.

Anotimp este primul meu album si vine dupa o cariera indelungata in care am acumulat atat cunostinte, cat si foarte multa experienta in domeniul muzical. Toate acestea m-au ajutat in a contura un material asa cum mi-am dorit dintotdeauna: din suflet pentru suflet, fara reguli, tipare sau stereotipuri in ceea ce priveste productia si orchestratia, fara nimic artificial in versuri si interpretare. E pur si simplu ceea ce am simtit. Nu m-a interesat nimic altceva decat sa transmit starile mele celor care imi asculta muzica, stiind ca daca voi face asta intr-un mod original si fara sabloane de creatie voi reusi sa le ating sufletele.” – a declarat Eli.

Eli este unul dintre cei mai titrati artisti de hip-hop din Romania, avand peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube la melodiile lansate pana in prezent, piese in heavy-rotation pe radio si tv, dar si nominalizari la premiile muzicale. Printre cele mai de succes single-uri putem enumera piesa „Tu” alaturi de Oana Radu & Dr. Mako, „Vara Rece” in colaborare cu Kamelia, „Nu mai cred in tine” cu Alex Mica, „Hey”, „Spune” cu Oana Marinescu, „Studenta” si multe altele. De asemenea Eli a mai colaborat in trecut si cu George Hora, Puya, Mark, Amalia, Nico, Cristyz.

Auditie placuta!